En son konular | » Ibuprofen ImitrexPerş. Ağus. 04, 2011 8:02 pm tarafından Misafir » Define gothic dating. Fort worth dating service.Perş. Ağus. 04, 2011 1:23 am tarafından Misafir » Metformin, such beginning plant-derivedÇarş. Ağus. 03, 2011 5:23 pm tarafından Misafir » Vojo Energy Mints Caffeine ExtremeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:21 pm tarafından Misafir » preg hentai preg hentai mangaÇarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm tarafından Misafir » When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the publicÇarş. Ağus. 03, 2011 3:59 am tarafından Misafir » Cheap In Ny Programs LpnPtsi Ağus. 01, 2011 8:52 pm tarafından Misafir » cant orgasm from oral sexPtsi Ağus. 01, 2011 4:44 pm tarafından Misafir » Ambient Dj BestPaz Tem. 31, 2011 5:16 am tarafından Misafir |
|
| BURÇLAR :)) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
havina yönetici
Mesaj Sayısı : 305 Yaş : 42 Nerden : uzaydan İş/Hobiler : sizene Lakap : cadı Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: BURÇLAR :)) Çarş. Ağus. 13, 2008 5:27 am | |
| BURÇLAR
Koç
Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin...
Boğa
Tek dileğim vardır Bolca para, zengin sofra... Çok bir şey mi istediğim, Güvencemdir bunlar benim...
İkizler
Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!...
Yengeç
Tez canlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, çocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım...
Aslan
Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik - ün beni bulsun...
Başak
Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım...
Terazi
Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşmam asla...
Akrep
En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim...
Yay
Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanım benim...
Oğlak
Cimrilik mi, benimkisi? Hesabını bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim...
Kova
Taklitçiliği hiç sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim...
Balık
Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle... ''ALINTIDIR'' | |
| | | Je T'aiMe Moderatör
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 30 Nerden : Nereye!!! Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: BURÇLAR :)) Cuma Ağus. 22, 2008 10:44 pm | |
| Yay Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanım benim... AaAaA ben | |
| | | bilgin prenses mod
| Konu: Geri: BURÇLAR :)) Çarş. Ağus. 27, 2008 7:52 pm | |
| Başak Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım... | |
| | | tuana
| Konu: Geri: BURÇLAR :)) Çarş. Ağus. 27, 2008 10:18 pm | |
| Boğa Tek dileğim vardır Bolca para, zengin sofra... Çok bir şey mi istediğim, Güvencemdir bunlar benim... işte bu be | |
| | | *afil saye_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 36 Nerden : Okan'ın olduğu herhangi bir yerden... İş/Hobiler : işim Okan hobimde Okann =) Lakap : yaramasss Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: BURÇLAR :)) Ptsi Eyl. 01, 2008 6:25 pm | |
| Akrep En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim... Bu da benim heralde fasla sert yau =) | |
| | | rüzgar yönetici
Mesaj Sayısı : 488 Yaş : 39 İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: BURÇLAR :)) Salı Eyl. 02, 2008 5:29 pm | |
| Akrep
En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim...
Biraz sert olsa da bana uyuyor.. | |
| | | | BURÇLAR :)) | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |