Yıldız'ı sadece yarışmada gördüm
Bir süre önce sona eren Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında Yıldız Tilbe'nin koçluğunda yarışan Cenk Torun, Tilbe ile canlı yayın öncesi hiç karşılaşmadıklarını ve çalışmadıklarını itiraf etti. Torun, jüriyi de eleştirdi.
Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan Cenk Torun, Show TV'deki Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında kendisine koçluk yapan Yıldız Tilbe'yi yarışma gününe kadar görmediğini söyledi.
Koçların yarışmacıları bir haftalık süre boyunca canlı yayına hazırlamaları gerekirken Tilbe ile hiç çalışmadıklarını belirten Cenk Torun "Çok kötü sesim olduğunu söyledi. Çok dedi, moralimi de çok bozdu. Yarışma sırasında bozduğu zamanlar da oldu. Format gereği koçların bizi çalıştırması gerekiyordu. Ama Yıldız beni hiç çalıştırmadı. Ben hep kendi başıma çalıştım. Yarışmadan yarışmaya Yıldız'ı görüyordum. VTR çekimlerinden sonra da yok oluyordu ortalıktan" diye konuştu.
Yıldız Tilbe'nin yarışmadan sıkılmış olabileceğini söyleyen Cenk Torun, jüriyi de eleştirerek "Tartışmaya girmek istemedim. Bazen damarına basıyorlardı insanın. Özellikle Ayşe Özyılmazel. 5. hafta olmuş bana diyor ki 'Az yerleri söyledin, çoğu yeri Yıldız söyledi'. Prova yapmadığımızı biliyorlar, hasta olduğumu da biliyorlar, herşeyi biliyorlar ama..." şeklinde konuştu.