rüzgar yönetici
Mesaj Sayısı : 488 Yaş : 39 İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 11/08/08
| |
rüzgar yönetici
Mesaj Sayısı : 488 Yaş : 39 İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: 39 Basamak Ptsi Eyl. 01, 2008 3:19 pm | |
| YORUMLAR- ( 3/9/2008 )Gerçekten çok güzel ve çok eğlenceli bir oyun.Kesinlikle zevk alırsınız.Tiyatrodan çıktığınızda yüzünüzde halen o tebessüm devam etmekte.Oyuncuların performansı müthiş.Bilhassa Okan Yalabık ve Bülent Şakrak döktürmüşler.duygu - ( 3/22/2008 )Bugün oyunu seyrettim ve çok beğendim. Bir oyun ancak bu kadar güzel oynanabilir.Oyuncuların her birine ayrı ayrı hayran kaldım.Okan Yalabık ve Bülent Şakrak, "Sadri Alışık" tiyatro ödüllerine yardımcı erkek oyuncu olarak aday olmuşlar. Her ikisi de bu ödülü fazlasıyla hakediyor.Mutlaka seyredilmesi gereken bir oyun,bütün tiyatroseverlere tavsiye ederim.Gittiğinize pişman olmazsınız. cengiz direk - ( 3/27/2008 )gerçekten çok eğlenceli bir oyundu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim yalnız silah patlaması sahnesi beni yerimden sıçratacak derecede gürültülüydü dikkatözge elif...y...... - ( 4/1/2008 )merhaba,39 basamak gercekten muhtesem bır oyun.Eger hala izlemedıysenız sezon kapanmadan mutlaka ızleyın.butun oyuncuların performansı gercekten taktıre şayandı.Balkon kısmında oturanlar dıkkat!çunku bay hafıza sıze....tren sahnesını mutlaka gormelısınızzz....kesınlıkle ızleyınn ben yorum yazarken bıle heyecanlanıyorum,bu heyecana sızlerınde ortak olmasını ısterım....sanatla kalın özlem - ( 4/2/2008 )gerçekten muhteşemdi..ruzgarda uçusan çalı, şelale, dere...=) özellikle tren macerası.. tek kelimeyle süperdi..=)gamzee - ( 4/13/2008 )ya cidden süperdi..diyecek tek kelime olaganüstü.oyuncular herbiri muhtasemdi.gercekten herbirini ayrı ayrı tebrık ediyorum..gorulmesi gereken bi gosteri.simdiden iyi seyirler:))))Can - ( 4/17/2008 )Arkadaşlar oyun çok güzel ama bu oyunda oyuncuların o kostümleri değiştirmesini sağlayan, ses ve efektleriyle oyuna can veren, ışığıyla insanı büyüleyen kişilerin olduğunu da unutmamak gerekir. Bence bu oyun hem oyuncularıyla hem de teknik ekibiyle çok iyi bir oyun. İzlemeyenler mutlaka izlemeli...Uğur - ( 4/20/2008 )oyunu bugun izledim.Gerçekten izlemeye,görülmeye değer bir oyun.mutlaka görmelisiniz... Oyunculardan Teknik ekibe kadar herşey şahanee ;-)aslı - ( 4/23/2008 )ben gittim izledim ve çok beyendim... sadece 4 kişinin birşeyler yapması gerçekten oyuna güzellik ve komiklik katmış çok güzel bi oyundu;) | |
|