Televizyon programlarına katılmayan Gökhan Özen'in bu kuralını Omurilik Felçlileri Derneği'nin kampanyası için bozdu
Sanatçıların sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gerektiğini söyleyen Gökhan Özen, katıldığı programlarda Omurilik Felçlileri Derneği'nin kampanyalarından bahsediyor ve herkesi yardıma çağırıyor.
En son katıldığı İbrahim Tatlıses' in 'İbo Şov 'un da ekranların başında olan herkesi Akülü Tekerlekli Sandalye kampanyasına katılmaya davet eden Gökhan Özen, canlı yayında, 3430'a boş mesaj yollayarak, 5 YTL değerindeki bağışa katılmalarını istedi. İbrahim Tatlıses olmak üzere stüdyoda ki, herkes 3430 'a boş mesaj yolladı. Katıldığı radyo programlarında da bunu tekrarlayan Gökhan Özen "Bu hepimizin görevi. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.
Sanatçıların bu tarz sosyal sorumluluk projelerin de yer alması gerekiyor. Sırf bu kampanyayı duyurmak için gelen tüm teklifleri kabul ediyorum ve kasetim bile çıkınca katılmadığım televizyon programlarına katılıyorum. Ben şarkılarım ile insanlara ulaşmayı seviyorum. Özel hayatımla göz önünde olmayı sevmiyorum. Sanatçıların anlamlı projelerde ve konularda ekranda olmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi..