Düğün Şarkıcısı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Düğün Şarkıcısı

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Ibuprofen Imitrex
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 8:02 pm tarafından Misafir

» Define gothic dating. Fort worth dating service.
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 1:23 am tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:23 pm tarafından Misafir

» Vojo Energy Mints Caffeine Extreme
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:21 pm tarafından Misafir

» preg hentai preg hentai manga
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 3:59 am tarafından Misafir

» Cheap In Ny Programs Lpn
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:52 pm tarafından Misafir

» cant orgasm from oral sex
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 4:44 pm tarafından Misafir

» Ambient Dj Best
Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 5:16 am tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

Gökhan Özen prensibini bozdu..

YazarMesaj
rüzgar
yönetici
yönetici
rüzgar

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

Gökhan Özen prensibini bozdu.. Empty
MesajKonu: Gökhan Özen prensibini bozdu..   Gökhan Özen prensibini bozdu.. Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 9:10 pm

Gökhan Özen prensibini bozdu.. Gp_271886

Televizyon programlarına katılmayan Gökhan Özen'in bu kuralını Omurilik Felçlileri Derneği'nin kampanyası için bozdu

Sanatçıların sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gerektiğini söyleyen Gökhan Özen, katıldığı programlarda Omurilik Felçlileri Derneği'nin kampanyalarından bahsediyor ve herkesi yardıma çağırıyor.

En son katıldığı İbrahim Tatlıses' in 'İbo Şov 'un da ekranların başında olan herkesi Akülü Tekerlekli Sandalye kampanyasına katılmaya davet eden Gökhan Özen, canlı yayında, 3430'a boş mesaj yollayarak, 5 YTL değerindeki bağışa katılmalarını istedi. İbrahim Tatlıses olmak üzere stüdyoda ki, herkes 3430 'a boş mesaj yolladı. Katıldığı radyo programlarında da bunu tekrarlayan Gökhan Özen "Bu hepimizin görevi. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.

Sanatçıların bu tarz sosyal sorumluluk projelerin de yer alması gerekiyor. Sırf bu kampanyayı duyurmak için gelen tüm teklifleri kabul ediyorum ve kasetim bile çıkınca katılmadığım televizyon programlarına katılıyorum. Ben şarkılarım ile insanlara ulaşmayı seviyorum. Özel hayatımla göz önünde olmayı sevmiyorum. Sanatçıların anlamlı projelerde ve konularda ekranda olmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi..
http://dugunsarkicisi.forummum.com

Gökhan Özen prensibini bozdu..
1 sayfadaki 1 sayfası