Düğün Şarkıcısı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Düğün Şarkıcısı

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Ibuprofen Imitrex
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 8:02 pm tarafından Misafir

» Define gothic dating. Fort worth dating service.
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 1:23 am tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:23 pm tarafından Misafir

» Vojo Energy Mints Caffeine Extreme
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:21 pm tarafından Misafir

» preg hentai preg hentai manga
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 3:59 am tarafından Misafir

» Cheap In Ny Programs Lpn
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:52 pm tarafından Misafir

» cant orgasm from oral sex
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 4:44 pm tarafından Misafir

» Ambient Dj Best
Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 5:16 am tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler..

YazarMesaj
rüzgar
yönetici
yönetici
rüzgar

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Empty
MesajKonu: Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler..   Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler.. Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 11:21 pm

Projenin önüne geçtiği belirtilerek Tansu Çiller rolüne son verilen manken Çiğdem Savaş ile rolü kabul eden Nurdan Torun, canlı yayında birbirine girdi.

Kelebek'in haberine göre; 'Cumhuriyet Kadınları' projesindeki Çiller rolünden "azledilen" Çiğdem Savaş ve "Yeni Çiller" Nurdan Torun, "Hayatım Magazin" programında birbirlerine söylemediklerini bırakmadı. Çiller'e benzemek için ameliyat masasına yatan ancak daha sonra rolü elinden alınan Çiğdem Savaş,"Aldatıldım, yarı yolda bırakıldım. Nurdan Torun ve Seyhan Soylu'yu vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum" dedi. Gazeteci Nurettin Soydan'ın sunduğu programa telefonla
bağlanan Çiğdem Savaş, "Acıları çeken benim. Bu rol benim hakkımdı. Çektiğim acılara baktığımda bu durumda değmedi" dedi.

Çiller'e benzemek için asla ameliyat olmayacağını söyleyen Nurdan Torun, "Olur mu öyle saçma şey. Zannediyorum
arkadaşımız da çok zavallı. Bir yanılgıya kapılmış. Ne gereği var ameliyat olmak için. Çok yanlış. Asla ameliyat teklifini kabul etmem mümkün değil. Ben sadece Tansu Çiller'i Türkiye'de ilk başbakan olduğu için, kadınlar adına çok duygulanıyorum. Bu nedenle kabul ettim. Eğer Çiğdem Hanımla karşılaşsam söylerdim kendisine de" dedi.
http://dugunsarkicisi.forummum.com

Çiller, yüzünden birbirlerine girdiler..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-