Düğün Şarkıcısı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Düğün Şarkıcısı

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Ibuprofen Imitrex
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 8:02 pm tarafından Misafir

» Define gothic dating. Fort worth dating service.
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 1:23 am tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:23 pm tarafından Misafir

» Vojo Energy Mints Caffeine Extreme
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:21 pm tarafından Misafir

» preg hentai preg hentai manga
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 3:59 am tarafından Misafir

» Cheap In Ny Programs Lpn
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:52 pm tarafından Misafir

» cant orgasm from oral sex
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 4:44 pm tarafından Misafir

» Ambient Dj Best
ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 5:16 am tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI

2 posters
YazarMesaj
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın
İş/Hobiler : sizene
Lakap : cadı

ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Empty
MesajKonu: ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI   ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 4:16 am

1 haftalık evli Çağla Şikel ve Emre Altuğ'un mutluluklarına gölge düştü. Altuğ'un evlenmeden kısa süre önce Çeşme'de İzmirli bir mankenle kaçamak yaptığı dedikoduları çifti üzdü.

Yaklaşık 4 yıllık aşklarını geçtiğimiz günlerde nikah masasına taşıyan Çağla Şikel ve Emre Altuğ, dedikoduların hedefi haline geldi. Birçok kişi, çift hakkında farklı farklı iddialar ortaya atarken Emre ile Çağla'yı asıl üzen haber yakışıklı popçunun düğünden 1 hafta önce çapkınlık yapmasıydı!

YERLİ MOSS

İddialara göre; Emre Altuğ ile Çağla Şikel, düğünlerinden 1 hafta önce Çeşme'de baş başa tatildeydi. Ancak Çağla, işleri nedeniyle İstanbul'a döndü, Emre ise Çeşme'de kaldı. İddialara göre de bunu fırsat bilen yakışıklı popçu 'yerli Kate Moss' olarak bilinen Esra Aktay isimli İzmirli bir mankenle kaçamak yaptı.

HAZIRLIKLILAR

Tüm bunlardan habersiz olan Çağla Şikel ise o sırada düğün hazırlıklarıyla ilgileniyordu. Haklarında çıkan bu ve buna benzer dedikodular karşısında çok üzülen ünlü çiftin yakın çevresine "Bizim mutluluğumuzu kıskanan birçok insan olduğunu biliyoruz. Kimse bizim aşkımıza gölge düşüremez" dediği söyleniyor.
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın
İş/Hobiler : sizene
Lakap : cadı

MesajKonu: OSMAN TAN ERKIRIN İLGİNÇ SÖZLERİ   ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:04 pm

Şahitlik zor ama galiba damat olmak daha zor
BORA BAĞCIBAŞI
Osmantan Erkır, ekibinde yapımcı olarak çalışan Zikri Akyazı ile avukat Evrim Özerbiçer’in nikâh töreninde ilk kez nikâh şahitliği yaptı.

Baltalimanı’nda bir restoranda gerçekleştirilen nikâh törenine babası Uğur Erkır ile katılan Osmantan Erkır, “Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar. Bu arada ben ilk kez şahitlik yapıyorum, gerçekten çok zormuş. Ama öte yandan damadın yerinde olmak daha zor olsa gerek” dedi.
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ebru Gündeş ile evlendikleri ve 1 milyon dolara kendilerine ev aldıkları şeklinde çıkan haberlere de değinen Erkır, “Bunların hepsi yalan. Biz zaten sizinle sürekli iç içe yaşıyoruz, eğer evleniyor olsaydık bunu asla saklamazdık. Ama herkesin bizi yakıştırması açıkcası çok hoşuma gidiyor. Ben de aynaya baktığım zaman kendimizi çok yakıştırıyorum. Ancak şu anda evliliği düşünmüyorum” diye konuştu.
Erkır “Eski eşiniz Şirin Ediger’in Okan Bayülgen ile birlikteliğinden rahatsız oldunuz mu? sorusuna ise “Asla olmadım, onlara mutluluklar diliyorum” şeklinde yanıt verdi.
rüzgar
yönetici
yönetici
rüzgar

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

MesajKonu: Geri: ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI   ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:41 pm

Paylaşım için teşekkürler..
http://dugunsarkicisi.forummum.com

ÇİÇEĞİ BURNUNDA EVLİLERİN HUZURU KAÇTI
1 sayfadaki 1 sayfası