Şahitlik zor ama galiba damat olmak daha zor
BORA BAĞCIBAŞI
Osmantan Erkır, ekibinde yapımcı olarak çalışan Zikri Akyazı ile avukat Evrim Özerbiçer’in nikâh töreninde ilk kez nikâh şahitliği yaptı.
Baltalimanı’nda bir restoranda gerçekleştirilen nikâh törenine babası Uğur Erkır ile katılan Osmantan Erkır, “Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar. Bu arada ben ilk kez şahitlik yapıyorum, gerçekten çok zormuş. Ama öte yandan damadın yerinde olmak daha zor olsa gerek” dedi.
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ebru Gündeş ile evlendikleri ve 1 milyon dolara kendilerine ev aldıkları şeklinde çıkan haberlere de değinen Erkır, “Bunların hepsi yalan. Biz zaten sizinle sürekli iç içe yaşıyoruz, eğer evleniyor olsaydık bunu asla saklamazdık. Ama herkesin bizi yakıştırması açıkcası çok hoşuma gidiyor. Ben de aynaya baktığım zaman kendimizi çok yakıştırıyorum. Ancak şu anda evliliği düşünmüyorum” diye konuştu.
Erkır “Eski eşiniz Şirin Ediger’in Okan Bayülgen ile birlikteliğinden rahatsız oldunuz mu? sorusuna ise “Asla olmadım, onlara mutluluklar diliyorum” şeklinde yanıt verdi.