Düğün Şarkıcısı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Düğün Şarkıcısı

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Ibuprofen Imitrex
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 8:02 pm tarafından Misafir

» Define gothic dating. Fort worth dating service.
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimePerş. Ağus. 04, 2011 1:23 am tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 5:23 pm tarafından Misafir

» Vojo Energy Mints Caffeine Extreme
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 4:21 pm tarafından Misafir

» preg hentai preg hentai manga
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeÇarş. Ağus. 03, 2011 3:59 am tarafından Misafir

» Cheap In Ny Programs Lpn
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:52 pm tarafından Misafir

» cant orgasm from oral sex
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 4:44 pm tarafından Misafir

» Ambient Dj Best
SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 5:16 am tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar

SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER

2 posters
YazarMesaj
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın
İş/Hobiler : sizene
Lakap : cadı

SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Empty
MesajKonu: SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER   SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 4:40 pm

KARAR: 5 YIL DENETLENECEKLER

Beşiktaş'ta Alkol Uygulaması İçin Araçlarını Durduran Trafik Polislerine Hakaret Ettiği İddiasıyla Yargılanan Şarkıcı Ayşe Tuğba Özerk ile Eski Eşi Erhan Kanioğulları Hakkındaki Dava Karara Bağlandı.

BEŞİKTAŞ’ta alkol uygulaması için araçlarını durduran trafik polislerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ayşe Tuğba Özerk ile eski eşi Erhan Kanioğulları hakkındaki dava karara bağlandı.
İstanbul 10. Asliye Ceza Mahkemesi, sanıkların 15 Temmuz 2006 tarihinde meydana gelen olayda trafik polislerine "Cezanı yaz getir, hıyar oğlu hıyar", "Kaç paralık adamlarsınız, o telsizi ... yerinize sokarım" gibi sözlerle hakaret ettiklerini belirtti. Mahkeme, Ayşe Tuğba Özerk’e önce 1 yıl 8 ay, Kanioğulları’na 10 ay hapis cezası verdi. Heyet, sanıklar hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve 5 yıllık denetim süresine tabi tutulmalarına karar verdi. Özerk ve Kanioğulları, adliyeden ayrı ayrı çıktılar.
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın

MesajKonu: Geri: SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER   SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 4:43 pm

AĞLAYA AĞLAYA AYRILMIŞLARDI

Berna ÖZTÜRK, 'Tarkan mı, O da Kim? Sadece Bizden Artık Uzak Dursun' Dedi.

Tarkan'ın ayrıldığı sevgilisi Bilge ÖZTÜRK'ün kız kardeşi Berna Öztürk, 'Dancing in the Sun' adlı albümünün tanıtımını önceki akşam Bebek'te bir barda tanıttı. Berna Öztürk, gazetecilerin 'Tarkan'a da bir albüm gönderdiniz mi' sorusuna, 'Tarkan mı, o da kim? Tarkan'la hiçbir bağımız ve alakamız kalmadı. Sadece bizden artık uzak dursun. Herkes kendi yoluna, o bizim için bitti. Benim albümümü çok istiyorsa gelsin istesin vereyim' yanıtını verdi. Bilge Öztürk ise Tarkan'la ilgili soruları yanıtlamadı.

KAYNAK: (Gecce.com) 14.08.2008 12:15 [1462895]
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın

MesajKonu: Geri: SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER   SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 4:45 pm

SONUNDA EVLENDİLER!

Osmantan ERKIR, Ebru GÜNDEŞ'e Düğün Hediyesi Olarak Baltalimanı Sırtlarında 1 Milyon $'lık Villa Aldı.

Evlendi, evlenecekler derken Osmantan Erkır, şimdiden Ebru Gündeş için düğün hediyesi aldı. Geçtiğimiz aylarda Boğaz sırtlarında bir villa aradığı konuşulan Erkır, istediği evi sonunda buldu.

1 MİLYON DOLAR

Güzel şarkıcıya sürpriz yapan Osmantan Erkır, Baltalimanı sırtlarında, Boğaz manzaralı bir villa satın aldı. Bunun için 1 milyon dolar ödeyen Erkır, evin dekorasyonuna da başladı.
havina
yönetici
yönetici
havina

Kadın

MesajKonu: Geri: SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER   SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 4:47 pm

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tansu ÇİLLER'e Benzemek İçin Estetik Olan Manken Çiğdem Savaş, Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı..

Eski Başbakan Tansu Çiller'e benzemek için bıçak altına yatan manken Çiğdem Savaş, Kanaltürk'te Doğa Rutkay'ın 'Herşeyi Söylemek Mümkün' programına konuk oldu.

Kanal 1'de yayınlanan bir magazin programında, 3 yıl önceki bir ilişkisinin gündeme getirilmesi ve estetik operasyonuyla yeniden gündeme gelmeye çalıştığı, reklam yaptığı iddiaları üzerine konuyla ilgili dava açtığını anlatan Çiğdem Savaş, Kanal 1 Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu ile tartıştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Balcıoğlu'nun kendisi için 'Reklam yapmak için haber olmak için kapımı aşındırdı' iddiaları nedeniyle böyle bir dava açtığını anlatan Çiğdem Savaş ile Balcıoğlu arasında yayında anlaşmazlık yaşandı.

Reşat Balcıoğlu, "Beni haber yapın, reklam yapın' diyerek hiç kimseyi aramadım' diyen Savaş'ın "Ben yeniden podyuma çıkmak üzere olan bir mankenim. Beni taciz eden Milli bir futbolcu var. Ben bunu kamuoyuna anlatmak istiyorum' dediğini öne sürdü. Bu iddiaları kabul etmeyen Çiğdem Savaş ve Reşat Balcıoğlu arasında çıkan gerginliğe Doğa Rutkay müdahale etmek istedi. 'Kim olduğunuzu bilin' diyen Balcıoğlu'na 'Sen kim olduğunu bil' cevabını veren Çiğdem Savaş, Balcıoğlu'nun yayından ayrılmasından sonra gözyaşlarını tutamadı.

Canlı yayında zor anlar yaşayan Çiğdem SAVAŞ, yüzünü çevirerek ağladığını göstermek istemedi ancak gözyaşlarına da hakim olamadı. SAVAŞ, 'Ağlamak istemiyorum, sonra ağladı diyorlar' diyerek hıçkırıklara boğuldu.
rüzgar
yönetici
yönetici
rüzgar

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

MesajKonu: Geri: SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER   SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 11:44 pm

Çiğdem SAVAŞ'a hiç üzülmedim. Kendisi bilerek estetil oldu. Bu kadar mı önemli birine benzemek. Ebru GÜNDEŞ ve Osmantan ERKIR' a gelince umarım mutlu olurlar. Onlar bunu sonuna kadar hak ediyor..
http://dugunsarkicisi.forummum.com

SANAT DÜNYASINDA OLUP BİTEN SON GELİŞMELER
1 sayfadaki 1 sayfası